1 milyon dolarlık ziynet eşyası çalınmıştı: Fikret Öztürk’ün villasını soyan iki şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyeti Hırsızlık Operasyonu Sonuçlandı

İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Burhaniye Mahallesi Tunuslu Mahmutpaşa Caddesi’nde bir akaryakıt firmasının kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Fikret Öztürk’e ait evde meydana gelen hırsızlık olayını çözmek için harekete geçti.

Olay yerine gelen ekipler, dikenli tellerle çevrili korumalı siteden içeri giren zanlıların, evdeki küçük çelik kasada bulunan tabanca, 1 milyon dolar değerinde ziynet eşyası, 10 bin dolar ve 2 bin euroyu alarak kaçtığını belirledi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kaçan zanlıların kimliklerini tespit etti. Operasyon sonucunda, 25 suç kaydı bulunan M.B. ve ziynet eşyalarını satın aldığı iddia edilen N.D. gözaltına alındı. Ele geçirilen ziynet eşyalarının bir kısmı da geri alındı.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından Kartal’daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Alevlerin üzerinde 10 saat uçtu yine de sosyal medyaya yaranamadı!

Sosyal medya şimdi de yangın söndürme helikopterinde görevli bir pilotu kadını tartışmaya başladı. Yangına müdahale eden helikopterin pilotu Birsen Başöz, eleştirilerin odağı haline geldi.

Hamas’tan Gazze’deki soykırım ve açlığa karşı küresel gösterilerin artırılması çağrısı

Hamas, İsrail’in Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü soykırım ve aç bırakma politikasına karşı ağustos ayının ilk üç günü küresel çapta eylemlerin artırılması çağrısında bulundu.

İstanbul güne sisle uyandı: Şişli ve Beşiktaş’ta görüş mesafesi düştü

İstanbul’da sabah saatlerine başlayan sis, İstanbul Boğazı ve çevresinde etkili oldu. Sis nedeniyle boğazda görüş mesafesi düştü. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü sis altında kaldı. Şişli ve Beşiktaş’ta trafikte görüş mesafesi düştü.

İstanbul’da operasyon: Oyuncak poşetinden 50 kaçak silah çıktı

Jandarma, İstanbul’da silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Sokak ortasında elindeki oyuncak poşetinde silah taşıyan şüpheliler gözaltına alındı.

Nevşehir’de otomobil ile motosikletin çarpıştı: Yaralılar var

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde, otomobille motosikletin çarpıştığı kazada biri ağır 3 kişi yaralandı.

2 askerin şehit düşmesine tepki yağıyor: Bu sıcakta öldürene kadar talim yaptırmak ne demek ya!’

Hatay’da görevli iki askerin, aşırı sıvı kaybına bağlı çoklu organ yetmezliği sonucu şehit olmasının ardından siyasiler, ‘ihmal’ iddialarına tepki gösterdi.