Antalya Muratpaşa’dan 89 milyonluk yatırım

Antalya Muratpaşa’dan 89 milyonluk yatırım

Antalya’da Belediyeye sunulan 4 tır ve 2 çöp kamyonu Başkan Uysal tarafından incelendi. Yatırımın ‘yeşil enerji ve sürdürülebilirlik paketi’ kapsamında leasing modeliyle finanse edildiğini belirten Başkan Uysal, Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çekti. “Koşullar zor, ekonomik kriz ağır” diyen Uysal, Antalya’nın turizm sayesinde Türkiye için bir nefes aldığını vurguladı.

Antalya’nın turizm başkenti olduğu bilinciyle çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Uysal, sözlerine şöyle devam etti: “Leasing yöntemiyle 4 yeni tır ve 2 yeni çöp kamyonunu araç filomuza kattık. Tüm zorluklara rağmen daha iyi hizmet sunabilmek adına.” Başkan Uysal, yeni araçların temizlik hizmetlerini hızlandırarak hizmet kapasitesini artıracağını da ekledi.

Related Posts

Kuşadası’na 4 kruvaziyerle 6 bin 298 turist geldi

Kruvaziyer turizminin önemli noktalarından Aydın’ın Kuşadası ilçesi, 4 kruvaziyerle 6 bin 298 turisti ağırladı.

Dış borç stoku açıklandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye’nin brüt dış borç stokunun 31 Mart itibarıyla 527,5 milyar dolar, net dış borç stokunun da 264,1 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Zam geldi! Akaryakıtta tabela değişti

İran-İsrail gerilimi ile dalgalanan petrol fiyatları akaryakıta da tabelayı etkiliyor. Önceki gece benzin fiyatına 2 lira 63 kuruş, motorin fiyatına ise 4 lira 03 kuruş indirim geldi. Ancak bu indirim haberinin yarattığı ılımlı hava uzun sürmedi …

Dolar endeksi çakıldı: 3 yılın en düşüğü

ABD Başkanı Donald Trump’ın, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanlığı için yeni bir ismi eylül ya da ekim ayında seçip açıklamayı değerlendirdiği yönündeki haber akışıyla dolar diğer para birimleri karşısında değer kaybederken, dolar endeksi 97,076’yla son 3 yılın en düşük seviyesini gördü.

Kanadalı hava yolu şirketi Toronto-İstanbul seferlerine 6 Aralık’ta başlayacak

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Kanadalı hava yolu şirketi Air Transat’ın 6 Aralık’ta Toronto-İstanbul uçuşlarına başlayacağını bildirdi.

Kapasite kullanım oranı azaldı

İmalat sanayisi genelinde mevsimsel etkilerden arındırılmamış kapasite kullanım oranı (KKO), haziranda geçen aya göre 0,4 puan azalarak yüzde 74,6’ya geriledi.