Dolandırıcılıkta Büyük Başarı

Afyonkarahisar’da meydana gelen nitelikli dolandırıcılık olayında polis 65 bin 500 eurosu dolandırılan şahsı bularak parasını iade etti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nden son bir haftada yapılan denetimler ile meydana gelen asayiş olayları hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çeşit suçlardan aranan 27 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. ‘Nitelikli Dolandırıcılık’ suçu çerçevesinde meydana gelen olayda ele geçirilen 65 bin 500 Euro mağdur şahsa teslim edilmiştir.

Yapılan uygulama ve kontrollerde 4 bin 393 şahıs sorgusu, bin 511 araç sorgusu yapılmış, sorgular neticesinde 57 şahsa, 22 araca idari para cezası uygulanmıştır. 3 adet tabanca, 1 adet tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 38 adet bıçak ve 85 adet fişek, 92,49 gr uyuşturucu madde, 13,5 gr uyuşturucu madde, 11 adet uyuşturucu madde, 131 adet uyuşturucu madde, 11 adet cep telefonu ve 17 bin 600 makaron ele geçirilmiştir.

Ele geçen 38 adet kesici ve delici alet (bıçak) ile ilgili olarak 38 şahsa idari para cezası uygulanmıştır” ifadelerine yer verildi. – AFYONKARAHİSAR

Related Posts

Bakan Kurum: İstanbul için alınan kararlar masada kalmayacak, bizzat takipçisi olacağım

Bakan Kurum: İstanbul için alınan kararlar masada kalmayacak, bizzat takipçisi olacağım

Pakistan, Hindistan’a karşı operasyon başlattı

Pakistan, Hindistan’a karşı saldırı başlattı.

Son Dakika… PKK’nin fesih kongresi: DEM Parti’den 8 maddelik açıklama

Son dakika haberi… Terör örgütü PKK’nin 12. Kongresi’ni 5-7 Mayıs tarihleri arasında topladığını açıklamasının ardından DEM Parti’den 8 maddelik bir açıklama geldi.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

İsrail’in saldırıları bitmiyor! Gazze’de can kaybı yükseldi

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar nedeniyle can kaybı 52 bin 787’ye, yaralı sayısı 119 bin 349’a yükseldi. İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırıları aralıksız devam ederken, sivil can kaybı artıyor. Filistin …

Bakırköy’de otel çalışanını öldürdüler: Silahlı saldırı anı kamerada!

Bakırköy’de otel görevlisi otelin girişinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.Saldırganın otelin önüne gelip silahlı saldırıyı gerçekleştirip kaçtığı anlar ve sokakta yaşanan panik anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir