Devrim Özkan’ın aşk acısı kısa sürdü! Yeni sevgilisi tanıdık biri çıktı

HABER MERKEZİ – Ünlü oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. 2023 yılında aşk yaşamaya başlayan çift, kısa süreli ayrılık sonrası yeniden bir araya gelmişti.

Aşkları doludizgin devam eden ünlü çiftin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Evlenmeleri beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılma kararı aldıkları öğrenilen çift sevenlerini bu haberle üzmüştü.

FOTOĞRAFLARI SİLDİLER

Lucas Torreira ile Devrim Özkan sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakıp birlikte çekildikleri fotoğrafları sırayla silmişti.

İMALI SÖZLER

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’in YouTube programına konuk olan oyuncu “Son ilişkin, sana ne öğretti?” sorusuna “Hayatında ne kadar çok seversen sev ne seviyede seversen sev, o durumun, o kişinin, o ilişkinin, senin hayallerinden vazgeçecek seviyeye gelme haddini kimseye verme’ derdim. O haddi birine verecek kadar sevgini gösterme. Sevebilirsin ama o yaşanmasın” yanıtıyla dikkat çekmişti.

SÜRPRİZ AŞK İDDİASI

Devrim Özkan, Instagram hesabından basketbolcu Luka Brajkovic ile takipleşmeye başladı.

Basketbol Süper Ligi’nde Darüşşafaka forması giyen başarılı oyuncu Luka Brajkovic’in de Devrim Özkan’ı takip etmesi aşk iddialarını beraberinde getirdi.

Ünlü oyuncunun Sevgililer Günü’nde Instagram hesabından paylaştığı kırmızı güller çıkan haberleri doğrular nitelikteydi.

Özkan’a gülleri Luka Brajkovic’in gönderdiği iddia edildi. İkili haklarındaki ilişki iddiasıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

Related Posts

Demet Özdemir’e kıtalararası kutlama!

Demet Özdemir’in Amerika’daki hayranları, oyuncunun Türkiye’deki sevenleriyle iş birliği yaparak, ‘Eşref Rüya’ dizisinin setinde sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi.

Piyasa’nın Münevver’i sosyal medyada gündem oldu! İlayda Alişan’ın oyunculuğuna beğeni yağdı

Ünlü oyuncu İlayda Alişan, Kanal D’nin iddialı yeni dizisi ‘Piyasa’da canlandırdığı Münevver karakteriyle sosyal medyada gündem oldu. İzleyici ile buluşmaya hazırlanan ‘Piyasa’ dizisi konusu ve oyuncularıyla şimdiden merak konusu oldu. ‘Piyasa’nın ilk fragmanı yayınlandı. İlayda Alişan’ın fragmandaki performansı büyük ilgi topladı.

‘Sinema ölçü değil’

Hülya Avşar ve Uğur Yücel’in başrolünü paylaştığı ‘Aşkın Dünkü Çocukları’ filmi, ikinci haftasında 10 bin 810 kişilik gişe yaptı.

Ünlü isimler konserlerinde aşk şarkıları söyleyecek

Aşıkların iple çektiği 14 Şubat’ta tüm dünya aşk ve romantizmle dolacak. Ünlü isimler konserlerinde aşk şarkıları söyleyecek. Romantizmin doruklarında bir geceye hazır olun.

‘Uzak Şehir’ sinyali

Kanal D’nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi ‘Uzak Şehir’in Boran Albora’sı Burç Kümbetlioğlu, projeye dönüş sinyali verdi.

Belçim Bilgin ‘Annem Ankara’da

Belçim Bilgin, Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Annem Ankara’ya Sevinç karakteriyle dahil oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir