Yunanistan’da deprem önlemi: 4 adada eğitime bir hafta ara verildi

Yunanistan, Ege Denizi’nde son haftalarda devam eden sismik hareketlilik nedeniyle bölgedeki 4 adadaki okullarda eğitime bir hafta daha ara verdi.

DHA’nın aktardığına göre Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, sismik hareketlilikten etkilenen Ege Denizi’ndeki Santorini, Yamurgi, Niyoz ve Anafiya adalarında okulların gelecek hafta da kapalı olacağını duyurdu.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Drift yapan sürücünün otomobiline tabure fırlattı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir esnaf, cadde üzerinde drift atan sürücünün otomobiline tabure fırlattı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli dünya basınında: Kamuoyu yoklamaları desteğin arttığını gösteriyor

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli dünya basınında: Kamuoyu yoklamaları desteğin arttığını gösteriyor

ABD yönetiminden vatandaşlarına uyarı: O ülkelere gitmeyin

ABD yönetimi, vatandaşlarına Pakistan ve Hindistan’a gitmemeleri uyarısında bulundu. ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, iki nükleer gücün sınır hattında karşılıklı saldırı iddiaları ve yaşanan can kayıpları nedeniyle bölgede …

İş görüşmesi için geldiği inşaatta cesedi bulundu

Antalya’da 4 katlı inşaatın önünde cansız bedeni bulunan kişinin, iş görüşmesi için geldiği öğrenilen 37 yaşındaki Suriyeli İydo El Ömer olduğu belirlendi.

Hindistan Pakistan çatıştı! Dünya diken üstünde… Nükleer güçler boğaz boğaza

Keşmir’deki 26 turistin öldüğü terör saldırısının ardından Hindistan ve Pakistan arasında yıllardır süren düşmanlık yeniden alevlendi. Hindistan, “Sindoor Operasyonu” adını verdiği harekâtla Pakistan topraklarını hedef aldı. İslamabad anında karşılık verirken, iki nükleer güç sınır hattında alarm durumuna geçti.

7 öğrenci 1 kıza saldırdı: Boğazını sıktılar, yerde sürükleyip dövdüler

Akran zorbalığında son noktaya gelindi. Sivas’ta yaşanan olay bu kadarına ‘pes’ dedirtti. 15 yaşındaki lise öğrencisi Elif T.Ç. aynı lisede eğitim gören akranı 7 kız çocuğu tarafından acımasızca dövüldü.