Hatay’da aynı yerde yine kaza: Yaralılar var!

Hatay‘ın Dörtyol ilçesine bağlı Numune Evler Mahallesi’nde bir kaza meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; 31 ASK 071 plakalı hafif ticari araç, 34 ALP 098 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçta sıkışan sürücü ile Sefa F., Anıl A. ve İbrahim K. itfaiye ekiplerince çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

“BURADA YAŞADIĞIMIZ KAZALARIN HADDİ HESABI YOK”

Sürekli aynı yerde kazaların yaşandığını anlatan mahalleli Emin Can Pekgürler, “Kazaların yaşandığı yerde 13 yıldır ikamet ediyorum. 13 yıldan beri burada yaşadığımız kazaların haddi hesabı yok. Burada görmüş olduğunuz yollarda asla kimse durmuyor ve kimse tabelaları dikkate almıyor. Kazalardan sonra yola banket döşendi fakat üstüne yine asfalt çalışması yapılınca banketler gitti” dedi.

Related Posts

AKP’li Azmi Ekinci’den ‘Demirtaş’ çıkışı: ‘Hala suçlu muamelesi yapmak doğru olmaz’

AKP milletvekili Azmi Ekinci “Selahattin Demirtaş hangi suçlardan ceza aldı, bugünkü oluşan konjonktürde o günkü şartlar ortadan kalktığı için Selahattin Demirtaş’a hala suçlu muamelesini yapmak doğru olmaz. Kaldı ki kendisi de sürecin başından sonuna kadar destek oldu ve bunu defalarca açıkladı” dedi.

Erdoğan “Dostum Trump” dedi, Suriye için teşekkür etti: Gazze ile ilgili de yakında müjdeli haberler almayı umut ediyoruz

Erdoğan “Dostum Trump” dedi, Suriye için teşekkür etti: Gazze ile ilgili de yakında müjdeli haberler almayı umut ediyoruz

Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump, Muhammed bin Selman ve Şara görüşmesine ilişkin açıklama

Beyaz Saray, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da gerçekleşen dörtlü zirveye ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump, Muhammed bin Selman ve Şara görüşmesine ilişkin Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye’ye yönelik yaptırımları kaldırdığı için Başkan Trump’ı övdüğünü belirtti.

PKK silah bırakacak peki ya YPG? Uzmanlar Cumhuriyet’e değerlendirdi

Terör örgütü PKK’nın silah bıraktığını açıklamasına karşın, uzmanlar bu kararın PYD/YPG’yi kapsamadığını ve yeni Şam yönetiminin ne SDG’ye silah bıraktıracak ne de Fırat’ın doğusunda etkin bir otorite kurabilecek güce sahip olmadığını vurguluyor.

PKK’nin ‘fesih’ bildirisi sonrası teröristbaşı Öcalan’dan ilk mesaj: ‘Önümüzdeki döneme ilişkin mesajları saygıyla selamlıyorum’

PKK elebaşı Abdullah Öcalan, terör örgütü PKK’nin fesih ve silah bırakma kararını aldığı kongresine yönelik mesajında, “Tarihi 12. kongrede alınan kararları ve önümüzdeki döneme ilişkin mesajları saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

ABD-Suudi Arabistan yemeğinde Elon Musk ve teknoloji şirketi liderleri de yer aldı

ABD-Suudi Arabistan yemeğinde Elon Musk ve teknoloji şirketi liderleri de yer aldı