CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba, uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Maalesef, dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Hüseyin Ağbaba’nın vefatı, yakınları ve dostları arasında derin üzüntüye yol açtı.

Cenaze Yarın Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi, yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek olan tören sonrasında toprağa verilecek. Ailesi ve sevdikleri, taziye ziyaretlerini bugün de kabul etmeye devam edecekler.

Related Posts

30 Ağustos’ta toplu taşıma ücretsiz olacak

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Zafer Bayramı nedeniyle 30 Ağustos’ta belirli toplu taşıma araçlarından ücretsiz olacak.

İmamoğlu’nun başdanışmanından ‘alternatif aday’ açıklaması: ‘İktidarın bir planı olabilir ama bu çalışmaz’

Tutuklu cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun başdanışmanı Serkan Özcan “İmamoğlu’suz bir seçim yapılmasına imkan vermeyecek bütün mücadeleyi sadece biz değil, millet yapıyor” ifadelerini kullandı.

Avustralya’da Filistin’e destek gösterileri yüksek katılım

Avustralya’da ülke genelinde on binlerce kişi Filistin’e destek, İsrail’i protesto için sokağa çıktı. Sidney, Melbourne ve Brisbane başta olmak üzere 40’tan fazla kentte düzenlenen protestolara yüz binlerce kişi katıldı. Avustralya basınının …

Eyüpspor, kötü gidişatı Alanyaspor karşısında durdurmak istiyor!

Süper Lig’in ilk 2 haftasında galibiyeti bulunmayan Eyüpspor, Alanyaspor’u konuk edecek.

Lüks villada yakalanıp tutuklanan deprem sanığının tahliye talebine ret

Kahramanmaraş’ta Ezgi Apartmanı davasında hakkında yakalama kararı çıkarılan, 703 gün sonra Ankara’da saklandıkları lüks villada yakalanan Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel, mahkemeye başvurarak tahliyelerini talep etti. Pekel’in talebini karara bağlayan mahkeme, sanığın uzun süre yakalanamadığını belirtip kaçma şüphesi olduğu gerekçesiyle tahliye talebini reddetti.

Eski MKE Yönetim Kurulu Başkanı’na casusluktan gözaltı

Makina Kimya Enstitüsü’nün (MKE) eski Yönetim Kurulu Başkanı Avukat İsmet Sayhan, suç örgütü üyeliği ve casusluk suçlarından gözaltına alındı.