BİM marketler uygun fiyatlı ANC kulaklık ve Casper VIA M40 akıllı telefon satacak

BİM Marketlerinde Bu Hafta Teknoloji Ürünleri!

BİM marketler zincirinde önümüzdeki hafta akıllı televizyonlardan akıllı telefonlara, tam kablosuz kulaklıklardan kafa üstü kulaklıklara ve akıllı saatlere kadar farklı teknoloji ürünleri bulmak mümkün olacak.

9 Mayıs BİM Aktüel Teknoloji Ürünleri

9 Mayıs BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Casper VIA M40 akıllı telefon modeli bulunmaktadır. 6.53 inçlik ekran, Helio G36 yonga seti, 6GB RAM, 6GB sanal RAM, 128GB depolama, 5000mAh kapasiteli batarya, 50MP+2MP+2MP arka kamera, 13MP ön kamera gibi özellikler 6490TL fiyat etiketiyle sunulmaktadır.

Diğer yandan Havit markasına ait aktif gürültü engelleme özelliğine sahip ve ANC kapalı iken 80 saate kadar kullanım süresi sunan H668BT kulak üstü kulaklık modeli 699TL fiyatına sahipken, M9052 akıllı saat modeli de 699TL fiyatla satışa sunulacaktır.

Related Posts

Google henüz var olmayan Füzyon enerjisine milyar dolarlık yatırım yaptı

 Enerji tarlaları başta olmak üzere bu konuda yatırımlarına devam eden teknoloji devi, bu sefer de 2030’lu yılları düşünerek 200 megawatt füzyon enerjisi satın aldı.

10.500 yıl önce yaşamış kadının yüzü yeniden canlandırıldı: Avrupalılar daha koyu tenliymiş

Belçika’da bundan tam 10.500 yıl önce yaşamış bir kadının yüzü yeniden canlandırıldı. Ortaya çıkan sonuca baktığımızda, tarih öncesi yaşayan Avrupalıların görünüşüne dair birçok bilgi içeriyor. Genetik ve arkeolojik veriler, o dönem insanlarının tek tip bir görünüme sahip olmadığını, farklı ten renklerinin Taş Devri’ne kadar uzandığını gösteriyor.

Yapay zeka işsiz bıraktı! 300 kişi kovulacak

Navigasyon şirketi TomTom yapay zeka dönüşümü sebebiyle 300 çalışanını işten çıkarma kararı aldı.

Bu gözlüğü takınca sokaktaki reklamlar kayboluyor

Artırılmış gerçeklik destekli yeni bir gözlük, billboard’lardan gazete ilanlarına dek tüm reklamları silmeyi vadediyor.

Tesla’da sular durulmuyor: Elon Musk, üst düzey yöneticiyi kovdu

Son dönemde çalkantılı bir süreçten geçen Tesla’da kötüye giden satış rakamlarının ardından, Elon Musk bir kez daha düğmeye bastı.

Mobil ve internette her şeyi değiştirecek ihale için tarih belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 5G frekans ihalesinin Ağustos ayı içinde yapılacağını ve 5G mobil iletişimin gelecek yıl başlamasını beklediğini söyledi. Milyarlarca dolar değerinde olacak ihalenin katılımcılarının ilerleyen günlerde kesinleşmesi bekleniyor.