Miras Kavgası Kanlı Bitti

Yalova’nın Çınarcık İlçesinde Kardeş Cinayeti!

Çınarcık ilçesinde yaşanan trajik olayda, Muhammet Zeytin (49), miras meselesi yüzünden husumetli olduğu kardeşi Hızır Zeytin’i (45) pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde Esadiye köyünde meydana geldi. Miras anlaşmazlığı sebebiyle kardeşini bekleyen Muhammet Zeytin, Hızır Zeytin’in evinden çıkıp arabasına bindiği sırada pompalı tüfekle üç el ateş etti. Maalesef Hızır Zeytin olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı olan ağabey kaçmayı başardı. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Üç çocuk babası olan Hızır Zeytin’in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın şüphelisi olan kaçak Muhammet Zeytin’in yakalanması için güvenlik güçleri harekete geçti.

Related Posts

Macron tarih vererek duyurdu: Fransa, Filistin’i resmen tanıyacak

Macron tarih vererek duyurdu: Fransa, Filistin’i resmen tanıyacak

CHP’li Günaydın’dan TBMM’de kurulması planlanan komisyonla ilgili açıklama: Yanlış bir çalışma olursa çıkar, ifşa ederiz

CHP’li Günaydın’dan TBMM’de kurulması planlanan komisyonla ilgili açıklama: Yanlış bir çalışma olursa çıkar, ifşa ederiz

Avrupa Arap Alevileri Federasyonu’ndan Diyanet’e çağrı: Sessizlik de suçtur

Suriye geçici yönetiminin Alevi nüfusun yoğun olduğu Lazkiye, Tartus ve Hama’da çatışmaların sona erdiğini duyurmasına karşın, 6-9 Mart tarihlerinde yaşamını yitirenlerin sayısına dair net bir açıklama yapılmadığı bir dönemde geldi. Suriye geçici …

Gazze’de Açlık Savaş Silahı

Gazze’de açlık, insani bir kriz olarak savaş taktiği haline gelmiş durumda; binlerce kişi tehlikede.

İran’da “gizemli” patlama ve yangınlar: “İsrail’in sabotajı olabilir”

ABD basınına konuşan İranlı ve Avrupalı yetkililer, İran’da son iki haftadır yaşanan yangın ve patlamaların arkasında İsrail’in olabileceğine işaret etti.

Nazilli’de yangın faciasının perde arkası… Annesinin ölümü de şüpheli

Aydın’da eşi ve çocuklarını öldürüp cezaevinde intihar eden itfaiyeci Turgay Gezgin’in kız kardeşi İlkay Gezgin anneleri Nalan Baksi’yi miras için öldürmüş olabileceğini öne sürdü. Savcılık bu ifade üzerine mezarı açtırarak inceleme başlattı.