Jandarma teşkilatında üst düzey görev değişiklikleri: Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Jandarma teşkilatında bazı üst düzey görev değişiklikleri yapıldı. Karara göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cengiz Yıldız Ankara İl Jandarma Komutanlığı’na, Ankara İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Recep Yalçınkaya ise Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’na atandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Destek Kıtalar Grup Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Özer, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı görevine getirildi. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tümgeneral Ali Doğan ise Jandarma Genel Komutanlığı emrine atandı.

Related Posts

2015: Barça, 2025: Shakhtar… Arda’nın çilesi: 10 yılda hiçbir şey değişmedi

2015 yılında Atletico Madrid forması ile gösterdiği olağanüstü performansın ardından Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’ın transferine o dönem “sponsor transferi” denildi. Şimdi de Rıza Çalımbay, Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Arda Turan ile ilgili, “Onu oraya menajerler götürdü” dedi.

Son dakika | Norveç Varlık Fonu İsrail yatırımlarını durduruyor

Fonu yöneten Norges Bank Yatırım Yönetimi’nin başındaki Nicolai Tangen tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bu önlemler olağanüstü durumlara karşı cevap olarak alındı. Gazze’deki durum ciddi bir insani kriz. Savaş içerisindeki bir ülkede …

Soma’da orman yangını

Manisa’nın Soma ilçesi Kozanlı Mahallesi mevkisinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Akıllı diş fırçasıyla aldatıldığını öğrendi

İngiltere’de yaşanan sıra dışı bir olay, teknolojinin özel hayat üzerindeki etkilerini bir kez daha gündeme taşıdı. İki çocuk annesi bir kadın, eşinin kendisini aldattığını ailece kullandıkları akıllı diş fırçasının mobil uygulaması sayesinde öğrendi.

Yargıda Rezan Epözdemir kavgası: AKP’li isim ‘ciddi krize dönüşüyor’ dedi, Erdoğan’a çağrı yaptı

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Avukat Rezan Epözdemir’in sorgusunun ciddi bir krize dönüşmek üzere olduğunu iddia etti. “Mehmet Uçum başta olmak üzere ‘hatırlı’ çok sayıda isim devrede, Başsavcı Akın Gürlek’i kuşatma altına aldılar” ifadelerini kullanan Tayyar, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Başsavcı Akın Gürlek’i yalnız bırakmaması” çağrısında bulundu.

Önce Zengezur şimdi Ukrayna: Putin küplere binecek

Zengezur Koridoru için ABD ile anlaşan Azerbaycan’dan bir “ABD” hamlesi daha. Azerbaycan, ABD ordusunun, Rusya’ya karşı desteklediği Ukrayna’ya karşı 2 milyon dolar değerinde daha insani yardım sağlayacak.