Alaska zirvesi öğle yemeğini iptal ettirdi

Alaska’nın Anchorage kentinde düzenlenen zirve yaklaşık 3 saatin ardından sona erdi.

“Üçe üç” formatındaki görüşmede, Trump’a ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ve Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff eşlik ederken, Putin’in heyetinde ise Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov yer aldı.

Görüşmenin ardından kentteki Elmendorf–Richardson Üssü’nde ortak basın toplantısında “Henüz tam olarak anlaşamadığımız birkaç önemli konu da var ancak bazı ilerlemeler kaydettik. Anlaşma sağlanana kadar anlaşma olmamıştır.” diyen Trump, görüşmelerde önemli ilerlemeler kaydettiklerini ancak nihai bir anlaşmaya varamadıklarını söylemişti.

ALASKA ZİRVESİ ÖĞLE YEMEĞİNİ İPTAL ETTİRDİ

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yapılması planlanan öğle yemeği iptal edildi.

Putin ülkesine dönmek üzere uçağa binerken, Trump da Washington’a gitmek için “Air Force One” uçağına geçti.

Related Posts

Göztepe, Fenerbahçe’yi Ağırlıyor

Göztepe, iç sahada Fenerbahçe’yi yenerek sezonu galibiyetle açmayı hedefliyor.

Ünlü hava yolu firması faaliyetlerini askıya alıyor

Air Canada çalışanlarının grevi başlarken, şirket faaliyetlerini askıya alacağını açıkladı.

İsrailli üst düzey yetkili ABD’de “çocuk istismarı”ndan sorgulandı

İsrail Ulusal Siber Güvenlik Kurumunda bir birim başkanının, ABD’nin Las Vegas kentinde çocukları “cinsel amaçlarla tuzağa düşürmek” suçlamasıyla sorgulandığı bildirildi.

Ankara’da kurtarmaya çalıştığı kuzeniyle birlikte boğuldu

Ankara’da serinlemek için girdiği gölette çırpınan 14 yaşındaki Sudenaz Kökçü ve kendisini kurtarmak isteyen kuzeni 29 yaşındaki Tayfun Erdoğan boğularak hayatını kaybetti.

Eskişehir’de fabrikada çıkan yangın, 2 fabrikaya daha sıçradı

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Kanlıpınar Mahallesi’ndeki Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde bir fabrikada çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek yanındaki iki fabrikaya daha sıçradı. İtfaiye ekipleri, alevlerin sitedeki diğer fabrikalara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

TSK’de dikkat çeken görev değişikliği… Ataması yapılmıştı, yerine başkası göreve başladı: Kemal Yeni’nin üstü mü çizilmişti?

Resmi Gazete’nin 14 Ağustos tarihli sayısında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde önemli atamalar yapılmış, Genelkurmay 2. Başkanı Kemal Yeni, 3’üncü Ordu Komutanlığına getirilmişti. Yeni’nin bu atama üzerine istifa dilekçesini verdiği yönündeki haberin ardından, Millî Savunma Bakanlığı, 3’üncü Ordu Komutanı olarak Tuncay Altuğ’un göreve başladığını duyurdu.