AKP’ye yakın isimlerden bakanlığa Antalya’da yan yana parsellerde 3 ayrı otel yapımı başvurusu

Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da Üç Oteli Yapmak İçin Başvuruda Bulundu

Eski TOKİ Başkan Yardımcısı ve AKP’li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in damadı olan, aynı zamanda eski İstanbul Kızılay İl Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi olan Kadem Ekşi’nin akrabalarına ait şirket Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da üç ayrı otel yatırımı planlıyor. Şirket, Çağrankaya Turizm ve Sour Turizm adlı şirketleri aracılığıyla da başvurular yapmıştır.

Cumhuriyet’in haberine göre, Gazipaşa ilçesinde denize sıfır konumda yapılması planlanan otellerin aynı bölgede, bitişik parsellere inşa edilmesi öngörülmektedir. Ahes GYO adına 2308 ada 1 parsel için yapılan projede, 54 bin 152 metrekarelik alana 232 oda kapasiteli bir tesis kurulması ve 341 milyon 582 bin TL’lik yatırım yapılması hedeflenmektedir. Çağrankaya Turizm, 2310 ada 1 parselde 55 bin 451 metrekarelik alanda 217 odalı bir otel inşa etmeyi planlarken, Sour Turizm ise 2312 ada 1 parselde 53 bin 801 metrekarelik alana 239 odalı bir tesis yapmayı hedeflemektedir.

Ahes Holding’in yönetiminde bulunan isimler arasında Süleyman Ekşi ve Mücahid Hamza Ekşi bulunmaktadır. Ekşioğlu Vakfı’nın kurucusu olan Kadem Ekşi’nin yönettiği vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Süleyman Ekşi yürütmektedir. Mücahid Hamza Ekşi ise Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in kızı Büşra Özçelik ile evlidir.

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN | Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN | Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN | Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

TIKLAYIN | Sözcü yazarına eski köşe komşusundan yanıt: Bu savaşa alet olarak “Rönesans” imasında bulunması büyük haksızlık

Related Posts

Oyuncak devi 29 şubesini sessiz sedasız kapattı!

İngiltere’nin efsanevi oyuncak mağazası Hamleys 29 mağazasını kapattı. Kapanan şubelerle birlikte şirket 34 çalışanını işten çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avusturya Başbakanı Stocker ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Başbakanı Christian Stocker ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, Türkiye ve Avusturya’nın ticaret ve yatırım alanlarındaki potansiyelini verimli bir biçimde kullanması gerektiğini, iş birliğini geliştirmek için adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.

Bursa’da firarinin kaçması için polisleri ezdiler

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi’nde, hakkında 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlünün yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Operasyon sırasında firari hükümlü yakalanırken, yakınları polis ekiplerini araçla ezdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Bilim insanlarından ürküten keşif: Eriyen buzlar yanardağları tetikliyor

Küresel ısınmanın yol açtığı buzul erimesi, yalnızca deniz seviyesini değil, yer altındaki magma odalarını da etkiliyor. University of Wisconsin–Madison’dan Pablo Moreno-Yaeger’in öncülüğünde yürütülen ve Prag’daki Goldschmidt Konferansı’nda sunulan …