Ali Koç ve Metin Öztürk, PFDK’ye sevk edildi

TFF, PFDK’ya Gönderilen Takımları ve Yöneticileri Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen takımları ve yöneticileri duyurdu.

PFDK’ya Süper Lig’den 10 kulüp ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk de sevk edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sevk nedeni, 26 Ocak’ta kulübün resmi sosyal medya hesabında yapılan futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar olarak belirtildi.

Aynı gerekçeyle Fenerbahçe de PFDK’ye sevk edildi.

Galatasaray Kulübü ise 25 Ocak’ta Konyaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle disipline sevk edildi.

Galatasaray Kulübü İdarecisi Metin Öztürk’ün maç sonrası yaptığı açıklamalar da futbolun itibarını zedeleyici olarak değerlendirilerek sevk sebebi yapıldı.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

5 kişinin mal varlıklarının dondurulması kararı kaldırıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan mal varlığının dondurulması kararının kaldırılmasına yönelik kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Nesrin Cavadzade yeni yaşını kutladı: Ege Kökenli dostunu yalnız bırakmadı

Nesrin Cavadzade, 42. yaşını dostlarıyla kutladı. Davetliler arasında zorlu bir dönemden geçen meslektaşı Ege Kökenli de yer aldı.

Antalya’da hasta taşıyan ambulans kaza yaptı: Yaralılar var

Antalya’nın Kumluca ilçesinde hasta nakleden ambulans, önce bir otomobile ardından da kamyonete çarptı. Kazada ambulans sürücüsü ile iki sağlık görevlisi yaralandı.

Yılmaz Tunç’tan komisyon açıklaması: Meclis’in aldığı kararlara teknik destek vereceğiz

Yılmaz Tunç’tan komisyon açıklaması: Meclis’in aldığı kararlara teknik destek vereceğiz

THY uçağı Antalya’ya acil iniş yaptı

İstanbul-Antalya uçuşunu gerçekleştiren THY uçağı, hidrolik arızası sebebiyle Antalya Havalimanı’na slide’ları açarak iniş yaptı.

Edirne’de 26 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Edirne’de bir evde 26 düzensiz göçmen bulundu, 2 şüpheli insan kaçakçılığı nedeniyle gözaltına alındı.