Amedspor ve Fenerbahçe taraftarları arasında kavga; 2 kişi hastaneye kaldırıldı!

Boluspor ile oynayacakları maçı izlemek için kente gelen Amedspor taraftarları ile Kasımpaşa maçı için İstanbul’a giden Fenerbahçe taraftarları arasında, mola verdikleri dinlenme tesisinde kavga çıktı. Jandarma ekipleri havaya ateş açıp, tarafları ayırırken, kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişindeki bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Birinci Lig takımlarından Boluspor ile oynayacakları maç için kente gelen Amedspor taraftarlarıyla Kasımpaşa maçını izlemek için İstanbul’a giden Fenerbahçe taraftarları mola verdikleri dinlenme tesisinde karşılaştı. İki takımın taraftarları arasında yaşanan gerginlik, kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine bıçak ve taşlarla saldırdı.

İhbar üzerine olay bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, tarafları ayırmak için havaya ateş açtı. Kavgada yaralanan 2 Fenerbahçe taraftarı sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

 

Related Posts

Silivride korkutan yangın: Kısa sürede 15 baraka alev aldı

Silivri’de, bir barakada çıkan yangın diğer barakalara sıçradı. Yangında Roman vatandaşların kaldığı 15 baraka ile 1 samanlık yanarken, alevler itfaiye tarafından söndürüldü.

Anket sonucunda çarpıcı sonuç: CHP zirvede, AKP’nin eriyişi sürüyor!

ALF Araştırma, 1-4 Mayıs 2025 tarihleri arasında yaptığı seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. Anketin sonucuna göre, CHP zirvedeki yerini korurken, AKP’nin oyları erimeye devam ediyor.

Alman siyasetinde şaşırtan gelişmeler: Tarihte bir ilk

Almanya’da Friedrich Merz, SPD ile kurduğu yeni koalisyona rağmen başbakan seçilemedi. Meclis oylamasında sadece 310 oy aldı. Merz, parlamentoda yapılan ikinci tur oylamada başbakan seçilebildi.

Bir havayolu daha İsrail’e uçuşlarını askıya aldı

Polonya’nın kamu yayıncısı TVP World’ün haberine göre, Lufthansa, Delta, British Airways ve Air India gibi diğer büyük hava yolu şirketleriyle birlikte LOT da Tel Aviv’e uçuşları askıya alan firmalar arasına girdi. HUSİLER HAVALİMANI’NI VURMUŞTU …

PKK’lı terörist sınır kapısında yakalandı

Kilis’te, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan terör örgütü PKK üyesi S.E.A., tutuklandı.

Polonya’dan Rusya’ya ‘seçimlere müdahale’ suçlaması

Polonya Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, Rusya’nın yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik “eşi benzeri görülmemiş bir müdahale girişimi” olduğunu iddia etti.