Bolu’daki Yangın Soruşturmasında 3 Tutuklama

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, yangınla ilgili olarak Grand Kartal Otel’de çıkan olayın detayları araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki süreçlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden Gülener, Coşkun ve Acar ile otelin iç mimarı A.B’nin sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Bu tutuklamayla birlikte, toplam tutuklananların sayısı 18’e yükseldi. Gazelle Otel Genel Müdürü A.D’nin ise adli işlemleri devam ediyor.

Geçmişte gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tarihi konuşma: Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin gelenekselleşen Kızılcahamam kampının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında tarihi mesajlar Erdoğan “Dün itibariyle 47 yıllık terör belası sona erme sürecine girmiştir. Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır. Terörsüz Türkiye bir pazarlık süreci değildir. Bugün Türkiye Yüzyılı’nın kapıları ardına kadar aralanmıştır. Herkes şundan emin olsun. Türkiye’nin onurunu gururunu çiğnetmeyiz, başını öne asla eğdirmeyiz. Hiç kimse şehitlerimiz aziz hatıralarına el uzatamaz, mirasına leke süremez, müsterih olun” dedi.

Bahçeli’den, Demirtaş’ın avukatına ‘teşekkür’ telefonu

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma töreninin ardından Edirne Cezaevi’nde tutulan Selahattin Demirtaş’ın avukatını arayan MHP lideri Devlet Bahçeli, sürece katkılarından dolayı Demirtaş’a teşekkür etti.

ABD Dışişleri Bakanlığı 1300’ü aşkın personelini işten kovdu

ABD Dışişleri Bakanlığı, 1300’ün üzerinde personelini işten çıkarırken, başkent Washington’da son iş gününü tamamlayan çalışanlar, mesai arkadaşlarının alkışları eşliğinde yıllardır çalıştıkları binadan ayrıldı.

Oyuncak devi 29 şubesini sessiz sedasız kapattı!

İngiltere’nin efsanevi oyuncak mağazası Hamleys 29 mağazasını kapattı. Kapanan şubelerle birlikte şirket 34 çalışanını işten çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avusturya Başbakanı Stocker ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Başbakanı Christian Stocker ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, Türkiye ve Avusturya’nın ticaret ve yatırım alanlarındaki potansiyelini verimli bir biçimde kullanması gerektiğini, iş birliğini geliştirmek için adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.

Bursa’da firarinin kaçması için polisleri ezdiler

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi’nde, hakkında 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlünün yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Operasyon sırasında firari hükümlü yakalanırken, yakınları polis ekiplerini araçla ezdi.