Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Dursun Özbek’e cevap! Aziz Yıldırım’a sitem etti

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray derbisi zaferinin ardından sarı-lacivertli oyuncuları tesiste coşkuyla karşıladı. Fenerbahçeli taraftarlar, 1-0’lık derbi galibiyetinin ardından Samandıra’da bulunan Can Bartu Tesisleri’nde toplandı. Taraftarlar, tezahürat ve meşalelerle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim ve oyuncuları tesiste karşıladı.

Taraftarlar futbolculara sevgi gösterisinde bulunup daha sonra tesislerden ayrıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Samandıra’da basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başkan Ali Koç şu ifadeleri dile getirdi:

“Aslında bu, sadece bir derbi galibiyeti. Ama bir taraftan da çok daha büyük bir galibiyet. Aslında bugün biz, gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere, haysiyetsilere ve alçaklara gösterdik.

Biz, herkesi yendik ama sistemi yenemedik. Ama az kaldı, sistemi yerle bir etmeye az kaldı. Bunu pek çok kulüp istiyor. Bu sistem, bu şekilde gidemez. Kahramanca savaştı takımımız. Mücadele ettiler. Karakter koydular. 81 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen bu atmosferde, bu hakeme rağmen 1-0 kazanarak umudumuzu son haftaya taşımamıza vesile oldular. Allah razı olsun.

Süper Kupa’ya neden yabancı hakem istediğimizi, bu şartlarda çıkmak istemediğimizi, sezon boyunca yabancı hakem diye haykırdığımızı bence en güzel özeti bu maçta resmi bir şekilde tescil edilmiştir. Sadece bu 90 dakikada.

Aynı zamanda camiamıza bu şampiyonluğu armağan etmekle beraber… Özür dilerim, dilim sürçtü. Belki de Allah böyle istiyor. Göreceğiz. BDursun Özbek, beni düelloya mı çağırıyor? Biz iki senedir televizyonların karşısında düelloya çağırıyoruz. Düello değil, tartışalım. İnsanlar iki başkanın da kimliğini, kişiliğini görsün. Bugün biraz geç oldu, uykusu da kaçmasın. Hafta içi istediği televizyon kanalına, GS TV de dahil çıkmaya hazırım. Bu ne ucuz kabadayılık. Biz bir gün öyle bir gün böyle konuşan adamlar değiliz. Bu çağrısının arkasında dursun! İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın Başkan’ın cesaretlenmesine çok sevindim.”

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Selahattin Baki şu sözleri dile getirdi:

“10 kişi oynadık, rakibimize şut fırsatı vermeden galip geldik. Bu herhangi bir derbi galibiyeti değildi. ‘Fenerbahçe’ye karşı kurulan kutsal ittifak’ kısmını dile getirmiştik. İtile kakıla buralara getirilen rakibimizle sahaya çıktığımız zaman olan farkı herkes gördü. Hem Galatasaray’ı hem bütün Fenerbahçe düşmanlarını hem de hakemi yendik.

Görüyorum ki başkanımla yaşanan 5 saniyelik bir tartışma gündeme oturmuş. Bizim dışarı çıkmamıza izin verilmediği için ortamın gerilme ihtimali vardı. Başkan özellikle beni uyardı, bir tek sen bir şey yapmayacaksın dedi. Sağ elinde kan gördüm, başkanımıza doğru hamle yapan birini gördüm. Onun sonrasında olan bir durum. Bizim üstümüzden gündem yaratmaya kalkmasınlar. Başkanımızla yaşadığımız 3 saniyelik bir şey.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx