İstanbul merkezli 9 ilde eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonu: Gözaltılar var…

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü faaliyetlerine yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalarda, adli ve idari hakimlik sınavlarına hazırlanmak için örgüte ait hakim savcı çalışma evlerinde kalan, örgütün düzenlemiş olduğu gezilere katılan, ankesörlü hatlardan aranan ve örgüt mensuplarının kullanmış oldukları Bylock içeriğinde ismi geçen ve yönetim ile irtibatı bulunan şahıslar tespit edildi.

Şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 9 ilde operasyon düzenlendi.

Operasyonda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Related Posts

Ankara’da hareketli dakikalar: Emekli polis Dışişleri konutunun önünde ateş açtı!

Ankara’da Dışişleri Bakanlığı konutu önünde trafikte kavga ettiği sürücüyü silah kabzasıyla yaralayıp havaya ateş açan emekli polis, koruma ekipleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Ferdi Zeyrek sorusunda CHP’li Başarır’ın gözleri doldu

Zeyrek’in şu an kendisini duyabileceği varsayımı üzerine ne söylemek isterdiniz sorusunda Başarır’ın gözleri doldu, “Onu çok sevdiğimi söylerdim” yanıtını verdi.

En zengin en güçlüye karşı… Dünya bu savaşa kilitlendi

Dünya süper güç ABD’nin Başkanı Donald Trump ile düne kadar dost olduğu yerkürenin en zengin insanı Elon Musk arasındaki kavgaya kilitlenmiş durumda. Musk, Trump’ı pedofiliyle suçluyor, Trump ise Musk’ı şirketiyle işbirliğini kesmekle tehdit etti. Uzlaşma olur mu? Olmazsa iki tarafın da elinde etkili silahlar var.

AKP Diyarbakır İl Başkanı’ndan ‘süreç’ açıklaması: ‘Erdoğan irade koydu, Bahçeli el uzattı, Öcalan’ın da hakkını teslim etmeli’

Diyarbakır’daki AKP-DEM bayramlaşmasında “Terörsüz Türkiye” adı verilen süreçle ilgili yapılan değerlendirme dikkat çekti. AKP Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, iradeyi Erdoğan’ın ortaya koyduğunu ve buna daha sonra MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “el uzattığını” söyledi. İler, “O ele karşılık da çok güzel bir hareket meydana geldi. Öcalan’a da hakkını teslim etmek lazım” dedi.

ABD uçuşta yeni dönemi başlatıyor: Trump, süpersonik yasağı kaldırıyor

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede süpersonik uçuşların geliştirilmesi üzerine çalışmaları teşvik etmek ve insansız hava araçları (İHA) endüstrisinde Çin ile rekabet edecek güce erişmek için bazı kararnamelere imza attı. Beyaz Saray’dan yapılan yazılı …

Amerikan basını telefonda görüşeceklerini iddia etmişti | Beyaz Saray: Donald Trump’ın Elon Musk ile görüşme planı yok

Amerikan basını telefonda görüşeceklerini iddia etmişti | Beyaz Saray: Donald Trump’ın Elon Musk ile görüşme planı yok