Kayseri Talas’ta yatırımlara yeni kaynak

Kayseri Talas Belediyesi İhalelerinde Yüksek Talep Gördü

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın başkanlığında gerçekleşen Meclis salonundaki ihaleler, encümen huzurunda yoğun ilgi gördü. Başkan Yalçın, ihale açılışında katılımcılara teşekkür ederek, alıcı ve satıcıya hayırlı olması dileğinde bulundu.

İhaleler kapsamında Endürlük Mahallesi’nde bulunan 1 adet villa parseli ile Yukarı Talas’ta yer alan 5 adet villa parseli satıldı. Toplam gelir ise 27 milyon 365 bin lira olarak kaydedildi. Elde edilen bu gelir, Talas Belediyesi’nin planladığı yatırımlar ve hizmetler için kullanılacak.

Related Posts

Kuzey Ege için kuvvetli fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Kanseri yendi, meme estetiğiyle hayatı kabusa döndü

İstanbul’da yaşayan Güzide Kozan, aynı doktor tarafından üç kez ameliyat edildi. Ancak bir süre sonra ise göğüs bölgesindeki etler çürümeye başladı. Haber: Tugay Saday

Nazan Başelli kimdir? İBB Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Nazan Başelli neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Nazan Başelli gözaltına alındı. Peki, Nazan Başelli kimdir? İBB Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Nazan Başelli neden gözaltına alındı?

İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın doktoru Cumhuriyet’e konuştu: ‘Gözaltı sürecinde bile tıbbi destek almalı’

İBB’ye yönelik ikinci dalga operasyonda işlem yapılan 101 kişinin 53’ü için gözaltı kararı verildi. Yakın zamanda ciddi bir operasyon geçiren İSKİ Genel Müdürü Başa da gözaltına alınanlar arasında yer aldı. Başa’nın doktorum Cumhuriyet’e konuştu.

Anadolu Otoyolu’nda otobüs yangını

Hatay’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsü, Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde seyir halindeyken alev alev yandı. Yangında can kaybı yaşanmadı.

Trump, Netanyahu’yla arasında geçen “Gazze” diyaloğunu anlattı

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesine değinerek, “Gazze konusu gündeme geldi ve ben de ‘Gazze’ye iyi davranmalıyız. O insanlar acı çekiyor’ dedim” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir