Kocaeli’de Kundaklama Suçuna Tutuklama

Kocaeli’de aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle bir kişinin aracını iki ayrı tarihte kundaklayan ve üçüncü kez bir aracı yakmaya çalışırken suçüstü yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 25 Ocak’ta Darıca’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K., anlaşmazlık yaşadığı bir kişinin aracını kundaklama girişiminde bulundu, ardından 12 Şubat’ta aynı aracı tamamen yakarak kullanılamaz hale getirdi. Son olarak şahıs, 18 Şubat’ta farklı bir aracı yakmaya çalışırken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Darıca’da 3 ayrı “mala zarar verme” suçuna karışan şüpheli, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. – KOCAELİ

Related Posts

Erdoğan “Dostum Trump” dedi, Suriye için teşekkür etti: Gazze ile ilgili de yakında müjdeli haberler almayı umut ediyoruz

Erdoğan “Dostum Trump” dedi, Suriye için teşekkür etti: Gazze ile ilgili de yakında müjdeli haberler almayı umut ediyoruz

Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump, Muhammed bin Selman ve Şara görüşmesine ilişkin açıklama

Beyaz Saray, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da gerçekleşen dörtlü zirveye ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump, Muhammed bin Selman ve Şara görüşmesine ilişkin Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye’ye yönelik yaptırımları kaldırdığı için Başkan Trump’ı övdüğünü belirtti.

PKK silah bırakacak peki ya YPG? Uzmanlar Cumhuriyet’e değerlendirdi

Terör örgütü PKK’nın silah bıraktığını açıklamasına karşın, uzmanlar bu kararın PYD/YPG’yi kapsamadığını ve yeni Şam yönetiminin ne SDG’ye silah bıraktıracak ne de Fırat’ın doğusunda etkin bir otorite kurabilecek güce sahip olmadığını vurguluyor.

PKK’nin ‘fesih’ bildirisi sonrası teröristbaşı Öcalan’dan ilk mesaj: ‘Önümüzdeki döneme ilişkin mesajları saygıyla selamlıyorum’

PKK elebaşı Abdullah Öcalan, terör örgütü PKK’nin fesih ve silah bırakma kararını aldığı kongresine yönelik mesajında, “Tarihi 12. kongrede alınan kararları ve önümüzdeki döneme ilişkin mesajları saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

ABD-Suudi Arabistan yemeğinde Elon Musk ve teknoloji şirketi liderleri de yer aldı

ABD-Suudi Arabistan yemeğinde Elon Musk ve teknoloji şirketi liderleri de yer aldı

İsrail ve ABD arasında benzeri görülmemiş gerginlik: Netanyahu’ndan ‘ABD’den kopuyoruz’ mesajı

Netanyahu, İsrail’in yıllık 4 milyar dolarlık ABD askeri yardımına olan bağımlılığını sona erdirme çağrısı yaptı. Washington’la ilişkilerin gerildiği bir dönemde gelen bu açıklama, Kudüs’ün stratejik rotasını değiştirmeye hazırlandığı mesajı olarak yorumlandı.