Konya’da Aile Cinayeti: 4 Kişi Ölü Bulundu

Korkunç Cinayet Konya’da Meydana Geldi

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, Parsana Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, polis ekipleri kavga ihbarı üzerine harekete geçti. Adrese giden ekipler, evde anne, baba ve iki çocuğun silahla vurulmuş cesetleriyle karşılaştı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yapılan incelemelerin ardından cinayetin detayları araştırılmaya başlandı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, apartmanda yaşanan kavganın ardından cinayetin işlendiği belirlendi. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Cinayetin detayları henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Polis, olayla ilgili her türlü ipucunu değerlendirirken, cinayetin ailevi ya da başka bir sebepten kaynaklanmış olabileceği ihtimalleri üzerinde duruyor.

Konya’da yaşanan bu üzücü olay, kentte büyük şok ve üzüntü yaratırken, cinayetin detaylarıyla ilgili güncel gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor. – KONYA

Related Posts

Gazze’de Açlık Savaş Silahı

Gazze’de açlık, insani bir kriz olarak savaş taktiği haline gelmiş durumda; binlerce kişi tehlikede.

İran’da “gizemli” patlama ve yangınlar: “İsrail’in sabotajı olabilir”

ABD basınına konuşan İranlı ve Avrupalı yetkililer, İran’da son iki haftadır yaşanan yangın ve patlamaların arkasında İsrail’in olabileceğine işaret etti.

Nazilli’de yangın faciasının perde arkası… Annesinin ölümü de şüpheli

Aydın’da eşi ve çocuklarını öldürüp cezaevinde intihar eden itfaiyeci Turgay Gezgin’in kız kardeşi İlkay Gezgin anneleri Nalan Baksi’yi miras için öldürmüş olabileceğini öne sürdü. Savcılık bu ifade üzerine mezarı açtırarak inceleme başlattı.

Gaziantep FK Kayseri’de Kamp Yapıyor

Gaziantep FK, Kayseri’de ikinci etap kamp çalışmalarına devam ediyor ve Vanspor ile hazırlık maçı yapacak.

Sapanca’da Bungalov Gizli Kamera Skandalı

Sapanca’da bungalovda gizli kamera bulunduran iki kişi tutuklandı, iddianame kabul edildi.

Atakum Belediye Başkanı Türkel, Vatandaşlarla Buluştu

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verdi. Türkel, halk odaklı hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.