KYK yurdunda 113 öğrenci zehirlendi: Soruşturma başlatıldı

Sinop Valiliği: 113 Üniversite Öğrencisi Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Başvurdu

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kentte bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Merkez KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda 113 üniversite öğrencisinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğu belirtildi. Öğrenciler, bulantı, karın ağrısı, hafif ateş ve kusma gibi şikayetlerle Sinop Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine yönlendirildi.

Hastaneye başvuran öğrenciler, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Sinop Valiliği konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını ve alınan su ve gıda numunelerinin laboratuvara gönderildiğini belirtti.

Related Posts

Numan Kurtulmuş’tan DEM Parti’ye ziyaret

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş DEM Parti grubunu ziyaret etti. Kurtulmuş’u DEM Parti Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli karşıladı.

Ahmet Türk hayal kırıklığına uğradı

İmralı Heyeti üyesi Ahmet Türk, 10. Yargı Paketi’nin yalnızca ‘yaşlı ve hasta’ mahkumları kapsayacak şekilde çıkarılmasına tepki gösterdi. Türk, TBMM Genel Kurulu’na sunulacak düzenleme için “Hayal kırıklığı yarattı, endişelerimiz büyüdü” ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan’dan baba Erbakan’a atıf: Yeni bir dünyanın ilk adımı D-60’ın kurulmasıdır

Fatih Erbakan’dan baba Erbakan’a atıf: Yeni bir dünyanın ilk adımı D-60’ın kurulmasıdır

Yavuz Ağıralioğlu: Memlekette bu kadar dert varken parti kurmayacağız da turşu mu kuracağız?

Yavuz Ağıralioğlu: Memlekette bu kadar dert varken parti kurmayacağız da turşu mu kuracağız?

Müsavat Dervişoğlu’ndan Erdoğan’a: İnşa ettiği rejimin sonuna geldik

Müsavat Dervişoğlu’ndan Erdoğan’a: İnşa ettiği rejimin sonuna geldik

Trump’tan Gazze açıklaması: ‘Ateşkese çok yaklaşıldı’

ABD Başkanı Donald Trump’ın Gazze’de ateşkes anlaşmasına çok yaklaşıldığını söylemesi umutları arttırdı. ABD, İsrail’in anlaşmayı kabul ettiğini belirtirken teklifi inceleyen Hamas yanıtında, bazı rehineleri serbest bırakacağını duyurdu.