Masterchef Türkiye birincisi belli oldu!

MasterChef Türkiye’nin Şampiyonu Onur Üresin Oldu

Tv8 ekranlarında aylardır devam eden heyecanlı mücadele sona erdi ve MasterChef Türkiye’nin yeni şampiyonu belli oldu. Büyük finalde yarışmacı Onur Üresin, seyircilerin ve jüri üyelerinin kalbini kazanarak büyük ödülü kucakladı.

MasterChef’in finalinde ilk finalist olarak belirlenen Onur, ikinci finalisti belirlemek için Semih, Eda ve Kerem’le rekabet etti. İkinci finalist ise Kerem oldu ve zorlu mücadele sonunda galip geldi.

Yarışmanın heyecan dolu anlarından biri de puanlama aşamasıydı. İlk oyun sonrasında Kerem 17,5 puan alırken, Onur 22,5 puan kazandı. İkinci oyunda uluslar arası mutfak için menüler hazırlandı ve Onur, şeflerden aldığı yüksek puanlarla toplamda 45 puana ulaşarak zafere ulaştı.

Yarışmanın finalinde şampiyonun belirlenmesinin ardından, Onur Üresin’in mutluluk dolu anlarıyla dolu bir gece yaşandı. Onur, en yüksek puanı alarak MasterChef Türkiye’nin 2025 şampiyonu oldu.

Komşular Opera Yarışmasında Birinci Oldu

MasterChef Türkiye’nin heyecanıyla aynı gün yapılan opera yarışmasında da büyük bir sürpriz yaşandı. Komşularını rahatsız edecek derken, opera sanatçısı olma hayalini gerçekleştiren Güneş Uluçay, Türkiye’de birinci olarak büyük bir başarı elde etti.

Related Posts

Dünyanın en zengin insanı robotları seçti: Son 16 yılın en düşük seviyesi

Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos’un sahibi olduğu Amazon, depolarında kullanılan robot sayısını artırmayı hedefliyor. Tesislerde 1 milyondan fazla robot aktif olarak çalışırken; tesis başına çalışan insan sayısı son 16 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Kulis | Erdoğan, AKP’li vekillere açıkladı: PKK’nın teslim edeceği silahlar ne olacak?

Kulis | Erdoğan, AKP’li vekillere açıkladı: PKK’nın teslim edeceği silahlar ne olacak?

Dini nikah kıydığı kadın için Erzincan’dan İran’a gitti! Rehin alınıp işkence edildi

Erzincan’da terzilik yapan 45 yaşındaki Salim Özbek’in, dini nikahla evlendiği Afganistan uyruklu eşini getirmek için gittiği İran’da kaçırıldığı öne sürüldü. Kaçıranların Özbek’e işkence yaptığı görüntüleri ailesine göndererek 30 bin dolar fidye talep ettiği belirtildi. Aile, yetkililerden yardım istedi.

Bakan Tunç’tan Saraçhane açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Saraçhane mitinginin ardından gözaltına alınanlara ilişkin açıklama yaptı. Saraçhane’de düzenlenen miting sonrası gözaltına alınan 42 kişiden 8’i serbest bırakıldı.

Güney Kore’de siyasi kriz derinleşiyor: Büyükelçilere istifa baskısı

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol tarafından atanan bazı büyükelçilere, “geleneksel uygulamanın bir parçası olarak” istifa etmelerine yönelik çağrı yapıldığı öne sürüldü.

Süveyş Körfezi’nde sondaj gemisi battı: 3 kişi öldü

Mısır’ın Süveyş Körfezi’nde bir sondaj gemisinin alabora olması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Kayıp 21 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.