Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen trafik olayı endişe yarattı. Kent merkezine doğru seyir halinde olan Yusuf K. yönetimindeki 52 KB 321 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan tarım aracına çarptı.

Kaza neticesinde tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekibi, polis ve Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri vakaya müdahale etti.

Yaralılara ilk yardımı sunan sağlık personeli, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralıların durumunun stabil olduğu belirtilirken, trafik akışı kısa süreliğine Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor. Bu tür trafik olaylarını önlemek için sürücülerin dikkatli olmaları gereklidir. Güvenliğimiz her şeyden önce gelmelidir.

Related Posts

Erdoğan’dan, Fatih Altaylı’nın sözlerine gönderme: Millete ‘göbeğini kaşıyan adam’ dediler…

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanı’nı tehdit” suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı’nın soruşturmaya gerekçe gösterilen sözlerine gönderme yaptı.

İran asıllı Alman yazar Navid Kermani’den Almanya Başbakanı Merz’e: Pis işi yapanı alkışlayanın, kendisi de pisliktir

Diktatörlük yıkılırsa, buna en çok sevinecek olan İranlıların kendisidir. Ama savaş her zaman, demokratik bir gelecek şansını yok eder

Otomobil takla atıp ters döndü: 4 yaralı!

Karabük’te takla atarak ters dönen otomobildeki 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

Son Dakika… Devlet Bahçeli, gazetecileri hedef aldı: ‘Yarım aydınlar, safralaşmış uzmanlar…’

Son dakika haberi… MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, isim vermeden gazetecileri hedef aldı. Bahçeli, “İfade ve düşünce özgürlüğünün sınırlarını ihlal edip ruhlarına yuva yapmış nefreti her fırsatta sözlerinin ve değerlendirmelerinin arasına tıpkı bir bomba gibi yerleştiren bazı sözde gazetecilerin, yarım aydınların ve safralaşmış uzmanların Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu unutmaması tavsiye ve temennimdir” dedi.

AB bir kez daha İsrail sınavında

SON dönemde mesajlarını biraz sertleştirme sinyalleri verse de başından bu yana İsrail’le ilişkiler konusunda tek sesle konuşamayan Avrupa Birliği (AB) kritik bir testin eşiğinde.

Japonya’da 6,1’lik deprem: Sığ derinlikte meydana geldi

Japonya’nın kuzeyindeki Hokkaido eyaleti açıklarında 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.