Piyasaya süreceklerdi: Tonlarca bozuk peynir ve süt ele geçirildi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bolvadin ilçesinde bir işletmede farklı markalara ait ürünlerin taklit edilerek satıldığı bilgisini aldı.

Olaya müdahale eden ekipler, söz konusu tesise operasyon düzenledi.

Yapılan aramalarda, 30 ton kaşar peynir, 1 ton beyaz peynir, 31 ton süt, 263 bin marka etiketi ve binlerce koli ve paket ele geçirildi.

Ele geçirilen etiketlerin, düşük kaliteli ürünlere yapıştırılmak üzere kullanılmak istendiği belirlendi.

Related Posts

Erdoğan’dan, Fatih Altaylı’nın sözlerine gönderme: Millete ‘göbeğini kaşıyan adam’ dediler…

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanı’nı tehdit” suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı’nın soruşturmaya gerekçe gösterilen sözlerine gönderme yaptı.

İran asıllı Alman yazar Navid Kermani’den Almanya Başbakanı Merz’e: Pis işi yapanı alkışlayanın, kendisi de pisliktir

Diktatörlük yıkılırsa, buna en çok sevinecek olan İranlıların kendisidir. Ama savaş her zaman, demokratik bir gelecek şansını yok eder

Otomobil takla atıp ters döndü: 4 yaralı!

Karabük’te takla atarak ters dönen otomobildeki 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

Son Dakika… Devlet Bahçeli, gazetecileri hedef aldı: ‘Yarım aydınlar, safralaşmış uzmanlar…’

Son dakika haberi… MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, isim vermeden gazetecileri hedef aldı. Bahçeli, “İfade ve düşünce özgürlüğünün sınırlarını ihlal edip ruhlarına yuva yapmış nefreti her fırsatta sözlerinin ve değerlendirmelerinin arasına tıpkı bir bomba gibi yerleştiren bazı sözde gazetecilerin, yarım aydınların ve safralaşmış uzmanların Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu unutmaması tavsiye ve temennimdir” dedi.

AB bir kez daha İsrail sınavında

SON dönemde mesajlarını biraz sertleştirme sinyalleri verse de başından bu yana İsrail’le ilişkiler konusunda tek sesle konuşamayan Avrupa Birliği (AB) kritik bir testin eşiğinde.

Japonya’da 6,1’lik deprem: Sığ derinlikte meydana geldi

Japonya’nın kuzeyindeki Hokkaido eyaleti açıklarında 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.