TikTok fenomeni kadın canlı yayın sırasında öldürüldü!

Meksikalı TikTok Fenomeni Valeria Marquez Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Meksika’nın Zapopan kentinde güzellik salonunda çalışan ve TikTok platformunda makyaj videolarıyla tanınan 23 yaşındaki Valeria Marquez, canlı yayın yaparken silahlı saldırıya uğradı ve saldırı sonucu hayatını kaybetti. Jalisco Eyalet Savcılığı, Marquez’in ölümüyle ilgili soruşturma başlattıklarını duyurdu.

Canlı yayın sırasında Marquez’e arkasından gelen bir kişinin varlığı konusunda uyarı yapıldıktan sonra saldırı gerçekleşti. Saldırı esnasında canlı yayın devam ederken, bir kişi telefonu alarak yayına son verdi.

Instagram ve TikTok’ta 200 binden fazla takipçisi bulunan Marquez, canlı yayında iş yerine teslim edilmek üzere pahalı bir hediye geldiğini ve bu kişinin geri gelmesini beklemeye niyetli olmadığını belirtmişti.

Birleşmiş Milletler (BM) Latin Amerika ve Karayipler Ekonomik Komisyonu’nun verilerine göre, Meksika Latin Amerika ve Karayipler’de her 100 bin kadın başına 1,3 ölümle en yüksek dördüncü kadın cinayeti oranına sahip ülke konumunda bulunuyordu.

Related Posts

AKP’li Azmi Ekinci’den ‘Demirtaş’ çıkışı: ‘Hala suçlu muamelesi yapmak doğru olmaz’

AKP milletvekili Azmi Ekinci “Selahattin Demirtaş hangi suçlardan ceza aldı, bugünkü oluşan konjonktürde o günkü şartlar ortadan kalktığı için Selahattin Demirtaş’a hala suçlu muamelesini yapmak doğru olmaz. Kaldı ki kendisi de sürecin başından sonuna kadar destek oldu ve bunu defalarca açıkladı” dedi.

Erdoğan “Dostum Trump” dedi, Suriye için teşekkür etti: Gazze ile ilgili de yakında müjdeli haberler almayı umut ediyoruz

Erdoğan “Dostum Trump” dedi, Suriye için teşekkür etti: Gazze ile ilgili de yakında müjdeli haberler almayı umut ediyoruz

Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump, Muhammed bin Selman ve Şara görüşmesine ilişkin açıklama

Beyaz Saray, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da gerçekleşen dörtlü zirveye ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump, Muhammed bin Selman ve Şara görüşmesine ilişkin Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye’ye yönelik yaptırımları kaldırdığı için Başkan Trump’ı övdüğünü belirtti.

PKK silah bırakacak peki ya YPG? Uzmanlar Cumhuriyet’e değerlendirdi

Terör örgütü PKK’nın silah bıraktığını açıklamasına karşın, uzmanlar bu kararın PYD/YPG’yi kapsamadığını ve yeni Şam yönetiminin ne SDG’ye silah bıraktıracak ne de Fırat’ın doğusunda etkin bir otorite kurabilecek güce sahip olmadığını vurguluyor.

PKK’nin ‘fesih’ bildirisi sonrası teröristbaşı Öcalan’dan ilk mesaj: ‘Önümüzdeki döneme ilişkin mesajları saygıyla selamlıyorum’

PKK elebaşı Abdullah Öcalan, terör örgütü PKK’nin fesih ve silah bırakma kararını aldığı kongresine yönelik mesajında, “Tarihi 12. kongrede alınan kararları ve önümüzdeki döneme ilişkin mesajları saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

ABD-Suudi Arabistan yemeğinde Elon Musk ve teknoloji şirketi liderleri de yer aldı

ABD-Suudi Arabistan yemeğinde Elon Musk ve teknoloji şirketi liderleri de yer aldı