Wonder Woman oyunu detayları sızdırıldı!

Reddit ve ResetEra kullanıcıları, Middle-earth: Shadow of Mordor yapım şirketi Monolith Productions tarafından geliştirilen Wonder Woman oyunu dair konsept sanatı ve bir özet paylaştılar. Ancak görünen o ki bu sanat çalışmaları Imgur ve çeşitli sosyal medya platformlarından telif hakkı sahibinden gelen bir rapor doğrultusunda kaldırıldı.

Wonder Woman oyunu detayları ortaya çıktı

Pazarlama anketinin ne zaman yayınlandığı net değil. IGN’nin iletişime geçmesi üzerine Warner Bros. yorum yapmayı reddetti.

Sızdırılan görseller yayından kaldırıldı. Monolith Productions, Shadow of Mordor’un Nemesis Sistemi ile ünlüdür; bu sistem, oyundaki düşmanlarınız, davranışları ve sizinle karşılaştıklarında ortaya çıkan hikayeler için neredeyse sonsuz olasılıklar üretir. Warner Bros., Nemesis Sistemi’nin Wonder Woman oyunu için de geri döneceğini doğruladı.

Wonder Woman, Aralık 2021’de kısa bir tanıtım fragmanı ve açıklama ile duyuruldu. Warner Bros. proje hakkında o zamandan beri büyük ölçüde sessiz kalmış olsa da, Wonder Woman’ın DC evreni içinde orijinal bir hikaye ile geçen, dinamik bir açık dünyada geçen tek oyunculu bir aksiyon macerası olduğunu biliyoruz.

Oyunun ne hakkında olduğu ve şimdi duyduğumuz bilgilere dayanarak, Wonder Woman, Batman Arkham oyunları ile Monolith’in kendi Shadow of Mordor’unun bir karışımı gibi görünüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx