Yerlikaya enkazdan kurtulan yaralıları ziyaret etti

İçişleri Bakanı, Konya’da Enkaz Altından Kurtarılan 3 Kişiyi Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam Konya’nın Selçuklu ilçesinde çöken Taşoluk Apartmanı’ndan sağ olarak kurtarılan 3 kişiyi hastanede ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün akşam meydana gelen olay sonrasında enkaz altından kurtarılan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Ekiplerimiz olay yerindeki çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İnciden Detayları

Konya’nın Selçuklu ilçesinde dün akşam saat 20.05’te Taşoluk Apartmanı’nda meydana gelen göçük sonucu, 14 daire ve 7 dükkan zarar gördü. Olayın ardından afet ekipleri hemen bölgeye intikal etti. Apartmandan çıkarılan 3 kişi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olayda maalesef 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi hala enkaz altında kurtarılmayı bekliyor. Kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. Hayatını kaybedenlerden birinin 23 yaşındaki bir kadın olduğu belirlendi.

Related Posts

7 yaşındaki çocuk Bodrum açıklarında bottan düştü

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki Bulamaç (Farmakonisi) Adası yakınlarında göçmenlerin bulunduğu bottan düşen 7 yaşındaki çocuk için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Trump: İran ve İsrail tam ateşkeste anlaştı, 6 saat sonra ateşkes başlayacak

Trump önceki açıklamasında, “Tebrikler dünya, barış zamanı!” demişti

Erdoğan’dan, Fatih Altaylı’nın sözlerine gönderme: Millete ‘göbeğini kaşıyan adam’ dediler…

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanı’nı tehdit” suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı’nın soruşturmaya gerekçe gösterilen sözlerine gönderme yaptı.

İran asıllı Alman yazar Navid Kermani’den Almanya Başbakanı Merz’e: Pis işi yapanı alkışlayanın, kendisi de pisliktir

Diktatörlük yıkılırsa, buna en çok sevinecek olan İranlıların kendisidir. Ama savaş her zaman, demokratik bir gelecek şansını yok eder

Otomobil takla atıp ters döndü: 4 yaralı!

Karabük’te takla atarak ters dönen otomobildeki 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

Son Dakika… Devlet Bahçeli, gazetecileri hedef aldı: ‘Yarım aydınlar, safralaşmış uzmanlar…’

Son dakika haberi… MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, isim vermeden gazetecileri hedef aldı. Bahçeli, “İfade ve düşünce özgürlüğünün sınırlarını ihlal edip ruhlarına yuva yapmış nefreti her fırsatta sözlerinin ve değerlendirmelerinin arasına tıpkı bir bomba gibi yerleştiren bazı sözde gazetecilerin, yarım aydınların ve safralaşmış uzmanların Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu unutmaması tavsiye ve temennimdir” dedi.